Аз лично ходих в 3 сервиза на реглаж включително и бош-сервиз с последна дума на техниката и алфата ставаше по зле и по зле.Движех се като редосеялка.Товариха я с тежести,слагаха я на раздвижни планки-същия уи.Накрая отидох при един бачо,опъна ени въжета по цялата кола,цели се,мери и се оказа че задницата ми затворена с 25 мм а предницата с 20 мм.Направи я на поне 20 годишен стенд и от тогава колата тръгна направо.Факт.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Мисля да ида да я възтреса малко за амортисьори, и след това ще ида на друго място за реглаж. То може майстора да е бог, ма ако не му е калибрирана машината - не стаа. Този твоя бачо не е в София предполагам...
Знам, че има некъф мноо добър в Горубляне на СБА-то... Някой ако знае читав в София за наште параходи - да бажда.
А като казваш "направо" - то тя мойта си върви направо - ма съм като на ледена пързалка... А да не е нещо по кормилната уредба, бе деба?Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Ми аз знам най-добрия за тия параходи даже утре ше го посещавам0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеМи аз знам най-добрия за тия параходи даже утре ше го посещавамEX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеМи аз знам най-добрия за тия параходи даже утре ше го посещавамAlfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщениеще споделиш ли къде се намира , че и моят кораб има нужда , след смяна на втулки на носачи, шарнири и биалетки пак седи много разкрачена предницата0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеНещо чипове за 164 на промоция няма ли да има?Те поне са със слот тези Мотроници
Иначе специално за тая секта който иска да ми звъни ше измислиме цени кат за пенсионирани алфи
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
-
Някой няма ли изоставен един халоген за старата маска ? ЛЯВ ......Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Хм, вчера се загледах случайно в лепенките по задното ми стъкло. Едната е 'Voor die snelle dingen naar... Sam Van Lingen', а другата гласи 'SAVALI VIP' и представлява едно като змия такова. Понеже видях, че това бил най-стария и сериозен дилър на Алфа в Холандия и предлагат разни пакети подобрения, се зачудих е ли е възможно нещо да е пипано по колата там още? Джантите Борбет (и сега работят с Борбет), темпомата, странно твърдото окачване (дори по-твърдо от на Боби дизелката) и прочие... Мислех да им пиша да питам, ама едва ли някой ще пази база данни от '96 година.Само ще има да се смеят с мен.
Или пък да се пробвам?
Last edited by didod; d.m.y г., 12:05.
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеНякой няма ли изоставен един халоген за старата маска ? ЛЯВ ......ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
@didod Че защо пък да се смеят .Аз бих опитал .
Макар ,че примерно темпомат има в доста 164-ки от 96-97ма година .
@Abarth Ако е ляв цена няма да имаш , ако е останал .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment