Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз лично ходих в 3 сервиза на реглаж включително и бош-сервиз с последна дума на техниката и алфата ставаше по зле и по зле.Движех се като редосеялка.Товариха я с тежести,слагаха я на раздвижни планки-същия уи.Накрая отидох при един бачо,опъна ени въжета по цялата кола,цели се,мери и се оказа че задницата ми затворена с 25 мм а предницата с 20 мм.Направи я на поне 20 годишен стенд и от тогава колата тръгна направо.Факт.
    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Мисля да ида да я възтреса малко за амортисьори, и след това ще ида на друго място за реглаж. То може майстора да е бог, ма ако не му е калибрирана машината - не стаа. Този твоя бачо не е в София предполагам...
      Знам, че има некъф мноо добър в Горубляне на СБА-то... Някой ако знае читав в София за наште параходи - да бажда.

А като казваш "направо" - то тя мойта си върви направо - ма съм като на ледена пързалка... А да не е нещо по кормилната уредба, бе деба?
      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Ми аз знам най-добрия за тия параходи даже утре ше го посещавам
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Ми аз знам най-добрия за тия параходи даже утре ше го посещавам
          ще споделиш ли къде се намира , че и моят кораб има нужда , след смяна на втулки на носачи, шарнири и биалетки пак седи много разкрачена предницата
          EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
          Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
          Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            Ми аз знам най-добрия за тия параходи даже утре ше го посещавам
            Аз пък мислех да те посетя тебе утре...
            Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Разкрачената предница с реглаж само едва ли ще се оправи...
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
                ще споделиш ли къде се намира , че и моят кораб има нужда , след смяна на втулки на носачи, шарнири и биалетки пак седи много разкрачена предницата
                Погледни в темата за 166 същия майстор, Дамян се казва, от доста години прави на мой клиенти и прятели поне 7-8 164-ки и всички са доволни
                sigpic
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Нещо чипове за 164 на промоция няма ли да има? Те поне са със слот тези Мотроници
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                    Нещо чипове за 164 на промоция няма ли да има? Те поне са със слот тези Мотроници
                    И като са със слот софтуера да не е безплатен и записването Иначе специално за тая секта който иска да ми звъни ше измислиме цени кат за пенсионирани алфи
                    sigpic

Comment

• Е че кой говори за без пари? Имах предвид, че е истински 'чип тунинг'.
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Някой няма ли изоставен един халоген за старата маска ? ЛЯВ ......
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Хм, вчера се загледах случайно в лепенките по задното ми стъкло. Едната е 'Voor die snelle dingen naar... Sam Van Lingen', а другата гласи 'SAVALI VIP' и представлява едно като змия такова. Понеже видях, че това бил най-стария и сериозен дилър на Алфа в Холандия и предлагат разни пакети подобрения, се зачудих е ли е възможно нещо да е пипано по колата там още? Джантите Борбет (и сега работят с Борбет), темпомата, странно твърдото окачване (дори по-твърдо от на Боби дизелката) и прочие... Мислех да им пиша да питам, ама едва ли някой ще пази база данни от '96 година. Само ще има да се смеят с мен. Или пък да се пробвам?
                          Last edited by didod; d.m.y г., 12:05.
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                            Някой няма ли изоставен един халоген за старата маска ? ЛЯВ ......
                            На мен май ми беше останал един,ще погледна и ще пиша
                            ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                            BMW e39 facelift

Comment

• @didod Че защо пък да се смеят .Аз бих опитал .
                              Макар ,че примерно темпомат има в доста 164-ки от 96-97ма година .

@Abarth Ако е ляв цена няма да имаш , ако е останал .
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Чак пък доста... И всички са 3-литрови, ако имат.
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X